Vetekli och champagne

Vardag och fest. Matlogg och tankar om mat i mitt kök.

torsdag 20 december 2012

Stekt halloumi med färgglatt sällskap


Paprika blir lite särskilt god när den är tillagad tycker jag. Här med purjolök och pumpafrön. Blev sällskapet till halloumin.

Upplagd av KatarinaWS kl. 08:50
Skicka med e-postBlogThis!Dela på XDela på FacebookDela på Pinterest

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Bloggarkiv

  • ►  2014 (2)
    • ►  januari (2)
  • ►  2013 (32)
    • ►  december (3)
    • ►  november (2)
    • ►  oktober (2)
    • ►  september (1)
    • ►  juli (4)
    • ►  juni (2)
    • ►  mars (3)
    • ►  februari (1)
    • ►  januari (14)
  • ▼  2012 (15)
    • ▼  december (15)
      • Rimmad torsk med saffransinkokt fänkål
      • Skåpmat
      • champinjoner möter spirulinapasta
      • Stekt halloumi med färgglatt sällskap
      • Soppa med köttfärs och rotfrukter
      • Kål- och valnötswok med tofu
      • Lunchpizza
      • Pumpapasta med Salvia och Vitlök
      • Räkpaj och glass till Per
      • Pesto....
      • Biffnudlar och besök
      • Potatispannkaka med skinka och tomat
      • Lamm på pinne
      • Husmanskost!
      • Stilla Öl

Om mig

KatarinaWS
Visa hela min profil
Temat Enkel. Använder Blogger.